Kabinetsformatie 2021

Een pilotproject voor ongedocumenteerden zou breed beleid moeten worden, stellen Anne van Schaik en Katja van Nimwegen, namens zes organisaties.
Met de verkiezingen van 2021 in het vooruitzicht komen zeven organisaties gezamenlijk in actie voor uitgeprocedeerde vluchtelingen, de zogenoemde ongedocumenteerden. Een groot deel van de zaken zit muurvast omdat de mogelijkheid ontbreekt om een persoonlijke oplossing-op-maat te bieden. Vaak zijn het schrijnende gevallen: mensen die al jaren geen kant meer op kunnen en waarbij sprake is van medische of psychische problematiek. Uit onderzoek onder de partijprogramma’s blijkt dat de meeste partijen niet de juiste prioriteiten hebben om de knelpunten rondom ongedocumenteerden op te lossen. Vandaag lanceren de samenwerkende organisaties de actiewebsite www.kiesvoorongedocumenteerden.nl, waar bezoekers de standpunten van de politieke partijen in één oogopslag kunnen bekijken en een actiemail kunnen versturen aan een partij naar keuze.

Wat tof dat je betrokken bent met deze website! Laat hier je mening achter zodat wij de website kunnen blijven verbeteren.

Heb je ook een website en is deze aan verbetering toe? Of wil je een nieuwe website laten maken, misschien zoiets als deze website? Of misschien iets heel anders?

Vul onderstaande formulier in en je ontvangt meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Meer informatie over VASSAL en referenties vind je op www.vassal.nl.